Brigitte Sfăt a vrut să se sinucidă! Ce vrea să facă după ce a “anulat” divorţul de Ilie Năstase

Brigitte Sfăt continuă seria declaraţiilor şocante! După ce s-a aflat că a renunţat la divorţ şi că aşteaptă ca Ilie Năstase să facă acest pas, bruneta susţine că a fost la un pas de sinucidere.

Brigitte, încă Năstase, a oferit în interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, unde a vorbit despre ce urmează să facă şi ce a ajutat-o să depăşească momentele grele în care s-a gândit să îşi pună capăt zilelor.

“Am suferit foarte mult că nu m-a lăsat să divorţez! Adică eu am ajuns în stadiul în  care am vrut să mă sinucid. Ajungi într-o situaţie în care te gândești că nu mai ai pentru ce sa trăiești, dar mi-am dat seama ca am doi copii și aşa… dar am avut depresii datorită faptului ca nu m-a lăsat să-mi refac viața! Am avut o perioadă foarte zbuciumată, în care am fost foarte îndrăgostită şi nu mi s-a dat divorţul. O parte din mine îşi doreşte ca să simtă și el ce am simţit eu anul trecut! Atât pot să spun. Este un lucru pe care pot să-l spun! O parte din mine doreşte să treacă şi el prin ce am trecut eu anul trecutm atât!”, a declarat Brigitte Sfăt pentru Antena Stars.

Brigitte Sfăt a declarat că vrea ca şi Ilie Năstase să treacă prin ce a trecut ea, deoarece ea voia să îmbătrânească alături de el, însă acest lucru nu se va întâmpla deoarece au pus punct relaţiei pe care o aveau, iar el este deja împreună cu o altă femeie.

Citește și: MĂDĂLINA PAMFILE S-A SCHIMBAT RADICAL DE CÂND A DEVENIT MĂMICĂ! CUM ARATĂ ACUM ELEVA LUI MAZĂRE

“Acum aş vrea şi Ilie să treacă prin aceleaşi sentimente prin care am trecut eu. Nu cred! Aş vrea să empatizeze cu mine. Nu vreau să i-o întorc, dar viața îţi ofera de multe ori șansa ca oamenii care ți-au făcut rău vrea să îți ofere șansa sa oferi acel lucru înapoi. Îmi doream sa imbătranesc alături de el și sa fim pana la sfârșitul vieții un cuplu. Toate speranțele mele oricum s-au năruit în momentul în care m-am aflat pe un pat de spital singura, operata într-o țară străina. Este foarte bine să te respecți, pentru că tu dacă nu te respecți ca și femei, nu poți să ai pretenţia să te respecte cei din jurul tău”, mai spune bruneta.

Brigitte Năstase a vorbit cu avocatul ei şi a retras actele de divorţ, dar nu vrea să spună ce urmează să facă în acest sens.  “Statutul meu în momentul de față este de femeie în divorț și sincer afirmația pe care am făcut-o despre un iubit, am făcut-o expres, pentru ca el să-și oficializeze el relație, pentru că știam deja de patru luni de relația asta. Trebuia să fac pasul ăsta să poată și el să dea pe față relația pe care o avea deja. Nu îmi doresc să vorbesc acum mai ales că am vorbit cu avocatul meu şi am făcut o schimbare de plan. În momentul de faţă ştiu că plec cu Cristina, cu soara mea, plecăm la Monte Carlo că vrea să achiziţioneze un apartament acolo, şi mergem să vedem, oricum în momentul de fata vreau să zic ca sunt un om curtat, dar în mometul de faţă eu sunt în divorț şi nu am o relaţie, sunt exact aşa cum m-a văzut lumea”, a mai declarat Brigitte Năstase.

Încă soţia lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt crede că roata se întoarce şi aşteaptă ca timpul să le rezolve pe toate. “Da, toată lumea știe  are o relaţie (n.r. Ilie Năstase), doreşte să-şi refaca viaţa şi eu sunt în situaţia în care pot să fac acelaşi lucru pe care l-a făcut anul trecut el cu mine! Locuiește împreuna cu ea. *În casa unde ai locuit tu, nu?* Da, şi pot să-i răspund cu aceeaşi moneda dacă vreau. Faptul ca este fericit și are o noua relaţie. Faptul ca este fericit şi are o noua relaţie ma face să cred că merita sa simtă ce am simţit eu. Roata se întoarce!, fie ea patrată!”, încheie Brigitte Sfăt.

Sursa foto: cancan.ro