Brigitte Sfăt dă detalii din dormitor: „Am întreținut relații intime cu Ilie Năstase până când…”

Brigitte Sfăt, fosta parteneră de viață a lui Ilie Năstase, a făcut dezvăluiri intime din mariajul pe care l-a avut cu legendarul campion la tenis, scrie Libertatea.

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au avut un mariaj cu multe probleme și numeroase discuții. De curând, cei doi au pus capăt căsniciei lor și fiecare încearcă să-și vadă mai departe de viață.

În prezent, Ilie Năstase are o relație cu o brunetă care se numește Ioana, în timp ce Brigitte Sfăt își reface viața alături de un tânăr pe nume Corneliu Oană, care îi este și partener de afaceri, mai notează Libertatea.

Citește și: TELENOVELA S-A ÎNCHEIAT! BRIGITTE ȘI ILIE NĂSTASE AU DIVORȚAT

Deși s-au separat, Brigitte Sfăt continuă să facă dezvăluiri din căsnicia pe care a avut-o cu Ilie Năstase. În cadrul emisiunii Agenția VIP, de la Antena Stars, bruneta a oferit amănunte din intimitate.

„Am întreţinut relaţii intime până când şi-a dorit să fie al unei singure femei”, a mărturisit Brigitte Sfăt. „De multe ori m-am pus pe genunchi şi i-am cerut lui Dumnezeu să-i aducă o persoană care să-l facă fericit, pentru că doar aşa puteam să fiu şi eu liberă şi să-mi trăiesc viaţa”, a mai spus ea.

Sursa text: libertatea.ro