Brigitte Sfăt divorțează de Florin Pastramă: ”Este violent!”

Brigitte Sfăt s-a săturat de numeroasele bătăi încasate de la soțul său și a hotărât să se despartă de Florin Pastramă. Chiar și în aceste condiții, Brigitte îi găsește scuze acestuia dezvăluind că problemele din familia sa l-au transformat într-o persoană violentă.

“Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci”, a spus Brigitte la Antena Stars.

“Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză pentru siguranța copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, a dezvăluit Brigitte Sfăt.

În ultimele luni, Brigitte Sfăt a fost altoită zdravăn de Florin Pastramă, ultimul incident de acest gen petrecându-se, ziua în amiaza mare, în parcarea unui hypermarket din Capitală.

La scurt timp după acest scandal, Florin Pastramă recunoștea în cadrul unei emisiuni de televiziune că ”așa este la noi la țigani!”

Citește și: Florin Pastramă explică de ce a caftit-o pe Brigitte: ”Așa e la noi, la țigani!”

Sursa foto: click.ro