Brigitte Sfăt făcută praf: Și-a bătut joc de Dumnezeu atâția ani cu curviile ei!

Brigitte Sfăt, soția lui Ilie Năstase a făcut o cădere nervoasă. În urma acesteia, ea a ajuns de urgență la spital. Scandalurile amoroase în care este implicată și pozele compromițătoare nu sunt de ajuns. Dana Roba o acuză dur pe soția lui Ilie Năstase că face de rușine „familia penticostală”, scrie cancan.ro.

„Brighitte să nu mai lase sms pe Facebook că vai îi este rău și nu mai poate. Nu ne interesează ce i se întâmplă și ce stres are ea după ce și-a bătut joc de Dumnezeu atâția ani cu curviile ei, acum urmează rândul lui Dmnezeu să o lase să se ducă în Iad.

Nu am nimic personal cu ea, dar mor de nervi când o femeie care trăiește în curvie spune că are Duhul Sfânt și că îl are pe Dumnezeu în ea. Îi transmit pe această cale că Dumnezeu nu se lasă batjocorit de un om că ea și că îi va ieși cât de curând în față.

Citește și:  BRIGITTE SFĂT I-A TRIMIS LUI CĂTĂLIN CAZACU POZE ÎN COSTUMUL EVEI! FOTO ÎN ARTICOL

Asta e mulțamul că anul trecut Dumnezeu te-a salvat de la moarte când ai fost operată la Viena? Așa merită Dumnezeu, să îl faci de rușine? Îmi pare rău că-mi faci familia penticostală de rușine (biserica).

“Dumnezeu nu se lasă batjocorit de un om ca ea!”Acum trei ani ai intrat în legătură directă la o emisiune să îmi spui tu mie cât de pocăită ești. Țin să te anunț că știu Biblia din scoarță în scoarță…nu aș avea nevoie de sfatuitor ca tine”, a spus Dana Roba, potrivit Cancan.ro.

Dana Roba este în prezent make-up artist, și este destul de cunoscută în showbiz din cauza legăturilor amoroase pe care le-a avut în tinerețe. Aceasta a trecut la religia penticostală după ce s-a căsătorit.

Sursă foto: cancan.ro