Brigitte Sfat zambeste larg: A scapat de buzele de rata

Brigitte Sfat are, din nou, un chip fara cusur. Bruneta a scapat de acidul hialuronic din buzele de rata, asa cum le alinta sotul Ilie Nastase. Serul pietrificat scos in timpul interventiei avea un aspect ca de “bombonele Cip”.

Sotia lui Ilie Nastase s-a operat acum patru saptamani la o clinica din Germania. Substanta scoasa din buzele brunetei, a avut darul de a o amuza. “Arata ca niste bombonele Cip, aproape 50 la numar. Erau toate in fata mea”, a spus Brigitte la Kanal D.

“Asta am sarutat eu tot timpul?”, a spus in gluma Ilie Nastase intr-o interventie telefonica la aceeasi televiziune. Replica sotiei nu a intarziat prea mult: “Bombonele, iubitule!”.

Citeste si: SOC! Brigitte Sfat face dezvaluiri incendiare despre relatia cu Ilie Nastase si despre operatiile estetice nereusite

Referitor la felul in care arata in prezent Brigitte, Nastase a admis ca pentru moment imaginea il multumeste: “N-o sa mai stau cu spatele la ea”, a spus fostul mare tenismen.

Bruneta si-a injectat acid hialuronic in buze in 2003, dorindu-si sa semene cu Angelina Jolie. Procedura nu a fost insa una reusita, aparand in scurt timp efecte secundare.