Britanicul DECEDAT in Macedonia nu avea EBOLA

Un cetatean britanic care A DECEDAT in Macedonia dupa ce a fost internat intr-un spital cu simptome asemanatoare celor ale EBOLA nu contractase acest virus, potrivit unor analize efectuate de catre un laborator german, a anuntat Ministerul macedonean al Sanatatii, relateaza AFP.

“Pacientul NU AVEA virusul EBOLA”, a declarat pentru presa Jovanka Kostovska, o purtatoare de cuvant a ministerului.

Citeste si: BREAKING NEWS! ALERTA DE EBOLA CHIAR LANGA ROMANIA. CE SE INTAMPLA IN ACESTE MOMENTE

Autoritatile macedonene au anuntat vineri ca DECESUL cetateanului britanic probabil nu a fost provocat de virusul EBOLA, dar au asteptat rezultatul analizelor efectuate de un laborator de la Hamburg pentru a confirma rezultatul testului efectuat in tara.

O autopsie era in curs, in vederea stabilirii cauzei decesului, a adaugat Kostovska.

Britanicul, nascut in 1956, A DECEDAT joi intr-un spital din Skopje. Initial, Ministerul macedonean al Sanatatii a afirmat ca acesta prezenta simptome asemanatoare celor ale EBOLA, si anume voma si o homoragie interna.

Citeste si: FOTO SOCANT! CUM ARATA PRIMUL ZOMBIE INFECTAT CU EBOLA! IMAGINI CARE POT AFECTA EMOTIONAL!

Epidemia de EBOLA din Africa de Vest, cea mai grava de la identificarea virusului care o provoaca, in 1976, s-a soldat cu 4.033 de morti pana la 8 octombrie, potrivit ultimului bilant prezentat de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS). In total, 8.399 de persoane au fost infectate, in sapte tari.