Brokerul CRISTIAN SIMA a dezvaluit de cate ori a scris la DNA

Brokerul CRISTIAN SIMA a dezvaluit, sambata seara, in cadrul emisiunii „Lumini si umbre”, difuzata de postul B1 Tv, ca s-a oferit sa predea arhiva conturilor secrete din Elvetia procurorilor DNA, insa pana acum nu a venit nimeni pentru a o lua.

CRISTIAN SIMA a lasat sa se inteleaga ca este dispus oricand sa predea arhiva procurorilor, fiind convins ca ulterior va fi chemat pentru a explica ce se afla in ea.

CITESTE SI: EXPLOZIV Marturia care ii DISTRUGE pe CATALIN PREDOIU si ROBERT CAZANCIUC 

„Am scris de doua ori la DNA. Prima oara mi-au raspuns ca trebuie sa vin sa depozitez la arhiva sau unde se depoziteaza. A doua oara l-au primit pe avocatul meu si au vorbit cu el. A explicat cu lux de amanunte ce fel de informatii detin. Au fost foarte interesati, aveau si cate un conspect de la fiecare spovedanie a mea. Am spus ca nu cer nimic decat protectia daca ma intorc in tara. Mi-au spus ca nu pot sa-mi ofere aceasta protectie, dar ca sunt interesati de arhiva”, a dezvaluit CRISTIAN SIMA.

CRISTIAN SIMA a recunoscut ca a oferit arhiva Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), insa pana acum nu a venit nimeni sa o ia. Totodata, el a precizat ca, odata ce arhiva conturilor secrete din Elvetia va ajunge la DNA, va fi nevoit sa explice ce contine aceasta.

„Daca vine unul oficial de la DNA si vrea arhiva, eu le-o dau. Spun: poftim! E arhiva ta. Dupa care oricum are nevoie de mine ca sa explic ce este acolo. Ca, altfel, tone de hard-discuri cu inregistrari, cu documente fotografiate si fotocopiate nu se pot citi de cineva care nu stie despre este vorba. Va dati seama ca eu ma descurc cel mai bine”, a explicat CRISTIAN SIMA.

CITESTE SI: DEZVALUIRE INCENDIARA: Cum a intrat MARIAN VANGHELIE in politica? 

CRISTIAN SIMA a mai marturisit ca printre posesorii de conturi in Elvetia se afla si oameni politici si ca arhiva cu conturile si bancile se afla la procurorul elvetian Ligamonti.

„Am predat tot ce era referitor la bancile elvetiene si tranzactii facute din Elvetia, prin intermediul bancilor sau brokerilor elvetieni, pentru ca si elvetienii au facut o ancheta referitoare la SPALAREA de BANI”, a spus CRISTIAN SIMA.

Sursa foto: adevarul.ro