Brooke Shields, în costum de baie la 53 de ani! Foto impresionant în articol

Cu sprâncenele proeminente, structura osoasă perfectă a fetei și părul sau lung, Brooke Shields a cucerit o generație. Mai presus de trăsăturile fizice, actrița de 53 de ani a câștigat admirația femeilor de pretutindeni cu aspectul ei 100% natural.

Brooke Shields e una dintre puținele actrițe de la Hollywood care refuză intervențiile estetice și care îndrăznesc să apară nemachiate în public. Ea și-a propus să îmbătrânească natural și a recunoscut că și-a pierdut încrederea în aspectul ei, motiv pentru care a evitat să mai pozeze în ipostaze provocatoare sau ținute extravagante.

În urmă cu puțin timp însă, Brooke Shields a acceptat provocarea celor de la Swimsuits For All campaign și s-a dezbrăcat de inhibiții la 53 de ani. Motivul? “Am făcut-o pentru fiicele mele. Vreau să înțeleagă că femeile au corpuri diferite, de toate formele și mărimile. Vreau să vadă cum arată corpurile adevărate, nu cele care apar în reviste, la televizor sau pe marile ecrane”, a spus actrița.

Brooke Shields are două fiice, Rowan și Grier, de 15 și 12 ani: “Când fiica mea cea mare m-a văzut într-un costum de baie îmbătrânit și mare și mi-a zis că par nefericită și incomodă, mi-am dat seama că trebuie să o fac pentru ea. Că trebuie să îmbrac un bikini care să-mi arate corpul, așa cum arată el”.

Citește și: CUM ARĂTA MIA KHALIFA ÎN ADOLESCENŢĂ, ÎNAINTE DE A DEVENI SUPERSTAR PORNO. FOTO ÎN ARTICOL

Crescută practic la Hollywood, Brooke a demonstrat de-a lungul anilor că înțelege diferența dintre natural și cosmetizat și în perioada maturității a hotărât că vrea să se detașeze de etapă în care era obligată să respecte cu sfințenie cerințele industriei.

Așa cum bine știți, probabil, vedeta a început să pozeze pentru marii designeri încă de la 12 ani și este considerată unul dintre copiii intens exploatați din Cetatea Filmului. La numai 10 ani, a fost fotografiată nud de Gary Gross, pentru revista Little Woman. Mama sa și-a dat acordul, iar imaginea a fost ulterior publicată în Sugar’n Spice.

Mama lui Brooke, o alcoolică, se îmbăta adesea și o făcea grasă pe actriță. Ea a profitat de aspectul ei și a “vândut-o” showbiz-ului american, ceea ce a determinat-o pe vedetă să vrea să își crească fetele complet diferit.

Sursă traducere: digi-film.ro