Bruce Lee, Stallone sau Arnold? Care e mai tare? Cercetatorii au aflat-o si pe asta. VIDEO

Actorii de actiune au starnit intotdeauna reactii aprinse din partea amatorilor de gen. In orice colt al lumii, au existat adevarate dispute intre cei care il admirau, sa zicem, pe Sylvester Stallone si cei care urmareau cu sufletul la gura productiile lui Arnold Schwarzenegger, sa zicem. Care e mai tare, cine detine suprematia?

Ei bine, un om de  stiinta a aflat raspunsurile la o intrebare care macina o mare parte a cinefililor de foarte multi ani. Care e cel mai bun actor de actiune din toate timpurile?

 Randal Olson, un doctorand in informatica de la Universitatea din Michigan, a realizat un clasament cu cei mai sangerosi actori ai tuturor timpurilor. Topul tine cont doar de numarul de victime pe care personajele interpretate de acesti actori le-au lasat in urma lor in fiecare productie.

Astfel, lider detasat in top este Arnorld Schwarzeneger, care conform statutului de “Terminator” nu putea sa nu aiba cele mai multe victime in CV. 369 de oameni a omorat, uriasul actor american, in toate filmele in care a jucat.

Surprinzator sau nu, pe pozitia secunda e Chow Yun-Fat, care a reusit sa omoare 295 de inamici in filmele sale.  “Rambo” Stallone e abia pe 3 in clasament, cu 267 de victime.

 O alta surprinza, este lipsa din top 25 a unor nume ca Chuck Norris, Jackie Chan sau magicianul artelor martiale, Bruce Lee.

In schimb, au intrat in respectivul top, actori care nu s-au facut neaparat remarcati in filmele de actiune. Este cazul lui Will Smith, considerat de foarte multi specialisti un actor de comedie prin excelenta. E drept ca filmele sale au imbinat, de cele mai multe ori, comedia cu actiunea.

 

 

Sursa video: youtube.com