Bruce Willis a renunțat la actorie! Ce l-a doborât pe actorul din ”Greu de Ucis”

Bruce Willis, superstarul american, a fost diagnosticat cu o afecţiune a vorbirii, numită afazia, și, din această cauză, renunţă la actorie, anunțul fiind făcut de familia actorului în vârstă de 67 de ani, scrie revista Variety.

Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare cauzată de o boală a creierului care afectează abilitatea unei persoane de a comunica, mai notează sursa citată.

„Pentru admiratorii lui Bruce, familia împărtăşeşte vestea că dragul nostru Bruce are probleme de sănătate şi recent a fost diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilităţile cognitive”, se arată într-un comunicat al familiei. „Prin urmare, Bruce renunţă la cariera care însemna atât de mult pentru el”.

„Este o provocare pentru familia noastră şi suntem recunoscători pentru dragostea, compasiunea şi susţinerea pe care ne-aţi arătat-o”, se mai arată în comunicat. Mesajul este semnat de: Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel şi Evelyn.

Cariera lui Bruce Willis cuprinde serialul ABC „Moonlighting” şi rolul lui John McClane în franciza „Die Hard”. Willis a apărut în blockbustere precum „The Fifth Element” (1997), „Armageddon” (1998) şi „The Sixth Sense” (1999). Alte filme clasice ale sale: „The Last Boy Scout” (1991), „Death Becomes Her” (1992), „Pulp Fiction” (1994) şi „12 Monkeys” (1995).

Sursa foto: billboard