Bruno Fernandes, fotbalistul monstru care și-a tranșat soția și și-a hrănit câinii cu ea, și-a găsit echipă. Ce salariu are

Bruno Fernandes, portarul care și-a tranșat soția și și-a hrănit câinii cu ea și-a găsit echipă. În vârstă de 34 de ani, brazilianul a semnat cu Poços de Caldas, pentru care a și debutat preț de câteva minute în meciul amical cu Independente de Juruaia, iar după aceea s-a întors în închisoarea din Varginha.

Bruno Fernandes, portarul care și-a tranșat soția și-a și-a hrănit câinii cu ea și-a găsit echipă. În vârstă de 34 de ani, brazilianul a semnat cu Poços de Caldas, pentru care a și debutat preț de câteva minute în meciul amical cu Independente de Juruaia, iar după aceea s-a întors în închisoarea din Varginha.

A fost pentru prima dată când Bruno părăsește orașul, după ce a primit acceptul, în ciudat faptului că este condamnat. Autotizația a primit-o de la tribunalul din Minas Gerais, care prevede că trebuie să se întoarcă în închisoare până la ora 21:00. Cu toate că fapta comisă este de o gravitate extremă, portarul a stat în închisoare în regim semi-deschis, participând și la antrenamente.

“Sunt flatat să revin în sport. Motivația vine din oportunitatea de a mă întoarce în sport. Este ceea ce știu să fac, este darul pe care Dumnezeu mi l-a dat. Sunt total motivat și vreau să renasc”, a spus Bruno, care a fost însoțit, la meci, de fiica sa de un an și jumătate, de actuala soție Ingrid Calheiros de Oliveira și de avocatul său.

Pe 27 august, portarul a fost prezentat la Poços de Caldas, după ce a primit permisiunea de a avea un drept la muncă. În ciuda celor întâmplate și cu toate că unii nu sunt de acord cu revenirea sa în fotbal, Bruno susține că este acceptat de oamenii din jur. “Din momentul în care oamenii ajung să-l cunoască pe Bruno mai bine, pe ființa umană Bruno, sunt sigur că mulți își vor schimba percepția. Am oportunitatea de arăta acest nou eu al meu”, a explicat Bruno.

Bruno Fernandes a fost arestat în 2010 după ce și-a ucis prima soție, Eliza Samudio. Când a fost interogat de judecător, portarul a spus că a tranșat-o și și-a hrănit câinii cu ea. A fost condamnat inițial la 22 de ani de închisoare, iar apoi pedeapsa i s-a redus la 20. Potrivit noului său club, portarul de 34 de ani primește un salariu de 2.299 de euro pe lună și are contract până în ianuarie 2020, cu posibilitate de prelungire. “Fotbalul e ca mersul pe bicicletă. Atunci când îl înveți, nu-l mai uiți niciodată. O să am timp să intru în formă și sunt sigur că îmi voi atinge obiectivul, cu ajutorul colegilor”, a spus Bruno.

Bruno e gata să lupte în justiție pentru a-și rezolva toate problemele și pentru a putea să continue să joace fotbal. “Sunt fotbaliști care joacă până la 41 de ani, iar eu am 34. Postul de portar mă ajută și intenționez să mai joc mulți ani. Avem încredere în justiție și, din ianuarie, cu unele ajustări, poate o să mă mut la Pacos de Caldas”, a spus Bruno, care speră să poate executa restul sentinței chiar în orașul unde evoluează echipa sa.

Antrenorul Paulinho Ceará a recunoscut că transferul lui Bruno a avut un anume impact asupra jucătorilor și a populației din regiune, însă susține că a vorbit cu jucătorii săi înainte, pentru a putea să-l primească cum se cuvine.

“Așteptările noastre sunt pozitive și suntem încrezători că putem face o treabă bună împreună”, a spus antrenorul Paulinho Ceará. Bruno a mai jucat la Atletico Mineiro și Flamengo.

Sursa traducere: digisport

Sursa foto: sport