BTCC își relansează exchange-ul cu propriul său token

BTCC, una dintre cele trei mari platforme de tranzacționare din China, a anunțat că își relansează exchange-ul cu un plan de emitere a propriului său token.

Compania a declarat luni că noul său exchange este funcțional și realizează tranzacții care includ bitcoin, cash, eter și litecoin contra monedei obișnuite, precum și opțiunile de tranzacționare cripto-cripto.

Ca parte a planului de revigorare a activității sale, BTCC a declarat că introduce un sistem punctual prin care utilizatorii pot fi recompensați cu puncte prin înscrierea, completarea verificării ID și continuarea tranzacționării. Punctele, în conformitate cu planul companiei, pot fi transformate pe deplin în tokenurile BTCC, care vor fi ulterior comercializate pe platforma sa.

Cu toate acestea, compania nu a dezvăluit un calendar concret pentru emiterea tokenului său, însă a spus doar că va fi lansat în următoarele “câteva luni”. De asemenea, indică faptul că aprovizionarea punctului va avea o limită, dar compania nu a decis încă în acest moment o capacitate greu sau un raport între modul în care punctele pot fi transferate în tokenul său în viitor.

BTCC a declarat că intenționează să adauge mai multe active majore în criptare și este, de asemenea, deschisă să enumere mai multe tokenuri bazate pe ERC-2o.

Planul de relansare al BTCC vine aproape un an după ce a suspendat tranzacționarea de yuani chinezi pentru bitcoin în septembrie 2017 ca urmare a reducerii ofertei băncilor centrale asupra ofertelor inițiale de monede și a schimbului de fișe-criptografe.

Deși firma și-a mutat sediul în Hong Kong și a menținut o platformă cripto-cripto numită DAX, a fost suspendată și în decembrie. Între timp, rivalii de lungă durată ai BTCC, cum ar fi Huobi și OKCoin, au pivotat cu succes platformele crypto-to-crypto și au reluat cele mai mari schimburi din lume prin volumul de tranzacționare.

Într-un interviu directorul de marketing al BTCC, Tendai Musakwa, a declarat:

“Când China a interzis toate schimburile de crypto monede, aceasta a fost o lovitură semnificativă pentru noi, pentru că o mare parte din afacerea noastră miza pe tranzacțiile locale “.

Modul nou al BTCC de recompensare a comercianților vine, de asemenea, într-un moment în care modelul de exploatare trans-taxă a apărut printre schimburile chinezești de crypto monede, care rambursează comisioanele de tranzacționare ale utilizatorilor cu tokenurile unei platforme – un model care pare să fie oarecum similar cu cel al BTCC cu excepția faptului că tokenurile sale pot fi răscumpărate numai ulterior.

Comentând acest lucru, vicepreședintele companiei de afaceri internaționale, Aaron Choi, a declarat că BTCC va avea o taxă de tranzacționare zero în primele trei luni de acum înainte, modelul său este mai degrabă o ofertă în loc de minare la început.

Cu toate acestea, Choi admite că exploatarea trans-taxă ar putea fi o opțiune în viitor pentru BTCC, deoarece firma încă nu va decide asupra modelului de emitere a tokenurilor sale. El a spus pentru CoinDesk: “Modelul (trans-fee mining) atrage atenția în acest moment … Dar există încă un risc de afaceri, astfel că managementul nostru revizuiește acest model cum poate dura pe termen lung. Pot fi transformate în tokenul nostru în viitor este ceea ce credem că are sens acum. “

În prezent, BTCC și-a diversificat afacerea în trei domenii principale – schimbul, pool-ul de minare și portofelul Mobi. Compania a fost achiziționată, în special, de o companie cu capital blockchain din Hong Kong, în luna ianuarie a acestui an.

Săptămâna trecută, firma intenționa să vândă 49% din capitalul propriu în afacerile de minare către o societate de administrare financiară cu sediul in Hong Kong.