Bucatareasa desarvasita sau un dezastru la cratita? Afla cum gateste in functie de zodie

Nu toate femeile sunt bune gospodine. In vreme ce unele si-ar pune si sufletul in preparatele pe care le pregatesc, altele de abia sunt in stare sa faca o omleta. Nu e vorba despre rea vointa, ci despre un alt fel de interpretare a ceea ce inseamna femeia perfecta.

De aceea, iti vom spune in continuare care sunt zodiile care au stofa de bucatar si care nu:

CITESTE SI: Zodiile cu doua fete! Top 5 al nativilor care mint si insala

Berbec

Nativa din zodia Berbec nu prea are tangente cu bucataria si asta intrucat nu are suficienta rabdare. De aceea nici nu reuseste sa respecte retetele, dar nici nu suporta sa ii fie creticate preparatele. In schimb, cand se va casatori va face tot posibilul sa devina una dintre cele mai harnice si pricepute gospodine.

Taur

Femeia Taur pare ca nu si-ar strica niciodata manichiura cu treburile din gospodarie. Totusi, pentru ca adora mancarea, face eforturi supra-omenesti pentru ca ceva bun sa iasa mereu din mainile ei. Este o buna casnica, desi nu se poate spune neaparat ca este chiar o gospodina talentata.

Gemeni

Daca este singura, se ocupa de gatit in masura in care acest lucru este absolut necesar. Mereu are impresia ca este orice altceva mai bun de facut. In schimb, bucataria ei va arata impecabil, poate si pentru ca sta prea putin in ea. Cand se marita devine o buna gospodina, iar preparatele ei nu vor fi chiar un dezastru. Nu de fiecare data!

Rac

Si pentru ca cineva mai trebuie sa si gateasca pe lumea asta, rolul de gospodina perfecta si l-a asumat nativa Rac. Pune in aplicare toate retetele delicioase mostenite de la mama si bunica. Se pricepe la bucatarie, astfel ca sotul si copiii ei sunt bine hraniti si iubeste casa curata si ordonata.

Leu

Femeia Leu face curat in casa si mancare numai daca nu are de ales. Este o femeie de lume, motiv pentru care nici nu suporta sa i se puna eticheta de “gospodina”, asta desi are ceva talent de gospodina. Prefera insa sa ii gateasca mama sau menajera, dar nu le lasa si la curatenie. Acolo ea centreaza si da cu capul.

Fecioara

Nu e o bucatareasa buna neaparat, dar nici nu sta departe de cratita si asta mai mult din pragmatism, caci prefera sa manance acasa decat sa dea banii la restaurant sau la fast-food. Nu are acea sclipire care sa dea preparatelor ei un gust special, dar ele sunt corect facute. Per ansamblu, este o buna gospodina.

Balanta

Femeia Balanta se ocupa de gospodarie in masura in care are invitati la masa sau da o petrecere. Altfel, nu-si pierde ea timpul cu astfel de marutisuri, fiindca are un program destul de incarcat. In cele mai multe cazuri, se rezuma la retete cat mai simple si rapide, precum paste sau cartofi prajiti.

Scorpion

Ei bine, poate e greu de crezut, dar nativa din Scorpion chiar gateste bine. Preparatele ei pot fi absolut delicioase atunci cand vrea. Insa nu intotdeauna isi pierde vremea prin bucatarie. De cele mai multe ori prefera sa manance in oras ca sa nu isi umple casa de mirosuri de mancare.

Sagetator

Nu prea are treaba femeia Sagetator cu bucataria. Daca poate sa gateasca altul pentru ea, atunci e bine. Daca nu, comanda ceva rapid. In schimb, iubeste mancarea si apreciaza preparatele bune. Atunci cand isi intemeiaza o familie se va stradui sa fie o buna bucatareasa, dar nu va excela.

Capricorn

Viata acestei native se imparte intre casa si serviciu. Exceleaza la ambele. Cand vine vorba de gatit, femeia Capricorn opreaza pentru solutii rapide si sanatoase, dar foarte gustoase. Considera bucataria o activitate prin excelenta feminina, de aceea nu isi va lasa barbatul nici macar sa curete legumele.

Varsator

Adora sa experimenteze in orice domeniu si de aceea nativa Varsator va cocheta si cu gatitul, reusind sa puna in practica cele mai bizare si extravagante retete. Asta cand reuseste sa se concentreze, fiindca de obicei este destul de distrata. Ii plac combinatiile ciudate, de care nu a mai auzit si pe care nu le-a mai incercat nimeni.

CITESTE SI: Horoscop amuzant! Cum agata fiecare zodie? 

Pesti

Femeia Pesti este o gospodina foarte talentata, in masura in care petrece timp perfectionandu-si tehnicile. In special in bucatarie, nativa Pesti se dovedeste o bucatareasa inspirata. Gateste pentru a le face o placere membrilor familiei, pe care incearca sa ii rasfete cat mai mult. Nimeni din familia ei nu va duce lipsa de nimic.

 

Sursa:ele