BUCHAREST FASHION WEEK sprijina MODA din REPUBLICA MOLDOVA

Bucharest Fashion Week si Asociatia Patronala din Industria Usoara (APIUS), din Republica Moldova, anunta semnarea unui parteneriat strategic, de colaborare si sustinere reciproca.

Ca urmare a acestui acord, DiVero si Georgette, doua dintre cele mai valoroase branduri de moda din Moldova vor prezenta pe podiumul Saptamanei Modei de la Bucuresti (1-6 decembrie 2014) pentru a-si expune cele mai noi colectii.

CITESTE SI: BUCHAREST FASHION WEEK 2014: EVENIMENTUL din perioada 1-6 decembrie, gazduit la Ambasad’Or 

Despre APIUS

Asociatia Patronala din Industria Ușoara (APIUS) este unica organizatie recunoscuta din Republica Moldova care reprezinta comunitatea oamenilor de afaceri si a agentilor economici din textile, tricotaje, confectii, marochinarie, incaltaminte si accesorii de moda.

CITESTE SI: BUCHAREST FASHION WEEK 2014: Camera Nationala de Moda din Elvetia la BFW 

APIUS este o platforma de dialog intre reprezentanti ai sectorului privat, precum si cu actorii industriei, inclusiv Guvernul, institutiile educationale, donatori. Asociatia este dedicata dezvoltarii competitive a industriei usoare, punand fata in fata necesitatile sectorului privat, sprijinul statului si experienta organizatiilor profesionale similare.

Sursa foto: bfashionweek.com