Bucurestenii cu venituri mici, SCUTITI de la plata serviciilor de alimentare cu APA SI CANALIZARE

Bucurestenii cu venituri mici pot depune incepand de marti dosare pentru SCUTIREA de la plata serviciilor de alimentare cu APA SI CANALIZARE pentru perioada 1 iulie – 31 decembrie, a anuntat Primaria Capitalei.

Potrivit sursei citate, de prevederile acestui program social pot beneficia toate familiile si persoanele singure care locuiesc pe raza municipiului Bucuresti cu acte legale (act de proprietate sau de inchiriere la domiciliul pentru care se solicita scutirea), cu cetatenie romana, ale caror venituri pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 450 lei si care nu au datorii la plata serviciilor de alimentare cu apa si canalizare.

Citeste si: CODUL FISCAL: Scutirea de IMPOZIT pe profitul reinvestit, aprobata de Guvern prin ordonanta de urgenta

Potentialii beneficiari sunt asteptati de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 16.00, la punctul de lucru al Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti din str. Foisorului nr. 56-58, Sector 3, sa depuna o cerere insotita de acte.

Citeste si: TAXA de cogenerare la export de electricitate, eliminata. Pretul la gaze pentru consumatorii casnici va creste cu 2%

Pesoanele sau familiile care solicita prelungirea scutirii de la plata serviciilor pentru urmatoarea perioada de sase sase luni vor anexa cererii si declaratiei pe propria raspundere documentele care atesta ca nu figureaza cu restante la facturile de apa si canalizare.

Sursa foto: bistriteanul.ro