BUCURESTENII din SECTOARELE 4 si 5 au ramas fara CALDURA si APA CALDA

In plina iarna si in timpul unei avertizari COD GALBEN de NINSORI si VISCOL, mai multe zone din Bucuresti, mai precis din sectoarele 4 si 5, au probleme cu furnizarea CALDURII si a APEI CALDE, RADET anuntand producerea unei AVARII la RETEAUA TERMICA.

“Din cauza unei AVARII survenite la CET PROGRESUL, SC Electrocentrale SA a diminuat temporar furnizarea energiei termice de la aceasta centrala catre RADET.

Au fost afectate blocurile alimentate cu energie termica din 120 de puncte termice aferente SECTOARELOR 4 si 5″, se arata intr-un comunicat Radet. AVARIA s-a produs in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 02:00, si se estimeaza ca problema va fi remediata pana sambata, la 10:30. Aproximativ 100 de mii de locuitori din Capitala sunt afectati de aceasta AVARIE.

Bucurestiul si 24 de judete din jumatatea de sud a tarii sunt, de vineri dupa-amiaza pana sambata dupa-amiaza, sub atentionare COD GALBEN de NINSOARE si VISCOL, care la rafala va depasi 60 de kilometri pe ora, viscolind zapada.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: realitatea.net