Bucurestenii pot face din nou cumparaturi in PIATA DRUMUL TABEREI II

PIATA DRUMUL TABEREI II a fost redeschisa vineri, dupa ce, timp de sase luni, a fost in proces de constructie si modernizare, au anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 6.

Suprafata construita a pietei este de 1.200 de metri patrati. In incinta pietei sunt amenajate 25 de spatii comerciale pentru desfacerea produselor agroalimentare (lactate, carne, peste etc.) si 140 de tarabe, ocupate in totalitate, destinate exclusiv persoanelor care detin certificate de producator, vizate pe trimestrul in curs.

Piata este dotata cu utilitati si climatizare, oferind conditii civilizate si moderne atat pentru cumparatori, cat si pentru comercianti.

Citeste si: PIATA Drumul Taberei II se REDESCHIDE pentru bucuresteni

Potrivit sursei citate, piata are cele mai mici preturi din Bucuresti. Astfel, cetatenii pot cumpara de aici fructe si legume proaspete de sezon precum: salata –  la numai 0,50 sau un leu bucata, cartofi noi – doi lei pe kilogram, castraveti – patru lei pe kilogram, rosii – cinci lei pe kilogram si ardei gras – sase lei pe kilogram.

„Am grabit lucrarile de construire pe cat posibil, pentru a reda cetatenilor aceasta piata recunoscuta atat pentru calitatea produselor, cat si pentru preturile foarte accesibile. Incepand de astazi, bucurestenii vor putea face din nou cumparaturi de aici”, a declarat RARES MANESCU, primarul Sectorului 6, Rares Manescu.

Citeste si: CONCERT simfonic si foc de ARTIFICII de ZIUA EUROPEI, in Sectorul 6

Investitia totala se ridica la suma de 650.000 de euro.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6