Bucurestenii sunt asteptati la CROSUL TINERETULUI

Bucurestenii sunt asteptati miercuri la “CROSUL TINERETULUI”, care va avea loc in Parcul Tineretului si care se adreseaza tuturor persoanelor iubitoare de sport.

GABRIELA SZABO, ministrul Tineretului si Sportului, va da startul crosului la ora 10.30, de la intrarea in parcului de pe Bulevardul Sincai. Pe langa energie si conditie fizica, participantii la cros vor putea castiga si premii.

Pentru a participa la competitie concurentii trebuie sa se inscrie la unul din punctele situate pe platoul de la intrarea in parcul Tineretului, pe mai multe categorii de varsta. Inscrierile vor avea loc intre orele 8.00 si 10.00. Concurentii trebuie sa fie apti fizic pentru a alerga la „CROSUL TINERETULUI”, pe o distanta de aproximativ trei kilometri.

Citeste si: Ziua Nationala a Tineretului, sarbatorita in Bucuresti si Costinesti

Crosul este organizat de Ministerul Tineretului si Sportului in parteneriat cu  Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti, Imspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Federatia Romana de Atletism si Asociatia Municipala de Atletism.

Ministerul Tineretului si Sportului invita bucurestenii sa participe la eveniment in numar cat mai mare pentru a incuraja sportul de masa. „Voi participa cu toata bucuria la Crosul Tineretului. Vreau sa fiu alaturi de tineri, vreau sa alergam impreuna pentru sanatate, pentru energie si as vrea sa fie alaturi de noi cat mai multi bucuresteni. De aceea, ii invit pe toti la «Crosul Tineretului» sa alerge si sa se bucure”, a declarat, GABRIELA SZABO, ministrul Tineretului si Sportului.

Citeste si: Bucurestenii, aseptati din nou la “Prima Evadare”

”CROSUL TINERETULUI” este un eveniment care face parte din proiectul ”Zilele Tineretului”, desfasurate intre 2 si 9 mai.

Sursa foto: adevarul.ro