Bucurestenii sunt asteptati la Festivalul CEAIULUI si al CAFELEI

Cea de-a sasea editie a FESTIVALULUI CEAIULUI SI AL CAFELEI se va desfasura la Bucuresti de luni pana duminica, pe agenda sa regasindu-se zece evenimente in cafenele si ceainarii bucurestene si o expozitie de ceai, cafea si accesorii.

TEA&COFFEE FESTIVAL 2014, eveniment organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, se va desfasura in Piata Universitatii (zona statui) si va cuprinde sapte seri de manifestari artistice si culinare pe parcursul carora se vor desfasura zece evenimente in ceainarii si cafenele bucurestene, la care se adauga o expozitie de ceai, cafea, delicatese si accesorii (vesela, prajituri, obiecte decorative).

Citeste si: “ZILELE RECOLTEI”, IN PARCUL LUMEA COPIILOR DIN SECTORUL 4

“Printre manifestarile dintre 13 si 19 octombrie se numara: concerte, demonstratii si workshop-uri de dans, ateliere de arte vizuale, ceremonii de servire a ceaiului si cafelei, practicate in: India, Coreea de Sud, Japonia, Anglia, Italia, Brazilia, Turcia si Grecia.

In cadrul festivalului va fi si o zi speciala, ‘Ziua copiilor ce iubesc ceaiului’, desfasurata sambata, 18 octombrie, cu incepere de la ora 15,00, la Caffe D’arthe (str. Popa Nan, nr.7)”, precizeaza sursa citata de Agerpres.

O premiera a editiei din acest an este ‘Seara Comediei’, desfasurata la Jos Palaria, sambata, 18 octombrie, si care va cuprinde momente de stand-up comedy cu Cristian Dumitru si o expozitie de fotografii cu recuzita amuzanta.

Citeste si: OKTOBERFEST BUCURESTI SI-A DESCHIS PORTILE

Ceainariile si cafenele bucurestene care vor gazdui evenimente din cadrul TEA&COFFEE FESTIVAL 2014 sunt: Agra Palace (Mantuleasa, nr. 6), La un ceai (Luigi Cazzavillan, nr. 25), Bohemia Tea House (Str. Poiana Narciselor nr.1), Teatrul Elisabeta (Bd. Regina Elisabeta, nr. 45), Divan (tr. Franceza, nr.46-48), Cafe Verona — Carturesti (Pictor Arthur Verona nr. 13-15), Dolce Bacio (Bd. Regina Elisabeta, nr.61) Caffe D’arthe (Popa Nan, nr.7), Jos Palaria (Bd. Regina Elisabeta, nr. 3), Cafepedia Romana (str. Pictor Verona nr. 2).

Sursa foto: metropotam.ro