Bucurestenii sunt asteptati sa participe la “URBATLON”, un eveniment sportiv unic in Romania

Locuitorii Capitalei sunt asteptati sa ia parte la “URBATLON”, un eveniment sportiv unic in Romania care va avea loc pe 21 iunie la Arena Nationala si care isi propune sa “energizeze Bucurestiul la maxim” in aceasta vara, dupa cum afirma organizatorii.

“Pregateste-te sa iei parte la o adevarata demonstratie de rezistenta si de adrenalina in mediul urban, care iti transforma provocarile zilnice… urcatul scarilor, ocolirea gropilor, slalomul in trafic, orele lucrate peste program, termenele stranse, sansele ratate in… probe dinamice si distractive de competitive”, spun organizatorii evenimentului.

Organizat in premiera in tara noastra, “URBATLON” se adreseaza tuturor iubitorilor de miscare care indragesc sportul si aleg un stil de viata activ si sanatos, dar care vor sa petreaca si momente de neuitat, pline de adrenalina si de energie pozitiva. Astfel, organizatorii propun, pentru prima data la noi in tara, un traseu de alergare de cinci kilometri, combinat cu probe de atletism inedite care se vor desfasura in Parcul „Lia Manoliu”, pe mai multe portiuni ale Arenei Nationale.

„Dorim sa oferim amatorilor de sport si distractie o cursa unica in mediul urban! Am pregatit, impreuna cu partenerii nostri, un set de probe extrem de atractive. URBATLON 2014 nu este o competitie clasica pentru ca, desi vom cronometra toti participantii, fiecare va concura de fapt cu el insusi. Va concura cu fiecare moment de miscare pe care l-a facut, cu fiecare kilometru pe care l-a parcurs pe jos, in oras sau in afara lui, cu fiecare treapta pe care a pasit sau rand de scari pe care l-a depasit, dar si cu fiecare ora petrecuta in sala sau la alergat in parc”, a declarat Catalin Mocuta, presedintele agentiei de marketing sportiv MPG, organizatoarea manifestarii.

Citeste si: Peste 30 de TRUPE sunt invitate la Festivalul International de TEATRU DE STRADA

Startul evenimentului se va da de pe aleea din fata intrarii principale in Arena Nationala. Aceasta prima editie a “URBATLON” va cuprinde in total sapte probe concepute de sponsorii evenimentului pentru a testa forma fizica a participantilor, dar si mobilitatea. Este vorba despre Urban Cooler, Pasajul atletilor, Spectacol la inaltime, Blocaj in trafic, Labirintul, Asaltul Arenei si Move & Be Happy. “Alergi, depasesti obstacole, sari, te cateri, urci, cobori, faci slalom si jonglezi cu obiecte. Pe scurt, traiesti momente intense si pline de adrenalina pe durata acestei curse fara egal”, declara organizatorii manifestarii.

Citeste si: CARAVA METROPOLIS revine in aceasta vara, in Bucuresti si alte noua orase din tara

Inscrierile pentru cursa se fac exclusiv online pe site-ul oficial www.urbatlon.ro, pana pe 18 iunie. La “URBATLON” pot participa persoanele care au implinit varsta de minim 18 ani. Potrivit organizatorilor, probele sunt de dificultate medie si accesibile pentru cei care sunt obisnuiti cu miscarea.

Toti participantii care vor termina cursa vor primi medalii. Totodata, in cadrul evenimentului va fi organizata o tombola cu premii din partea sponsorilor.

Sursa foto: Agentia MPG