BUCURESTENII sunt nemultumiti si foarte nemultumiti de actuala CLASA POLITICA – SONDAJ

Trei sferturi dintre BUCURESTENI (76%) se declara NEMULTUMITI si FOARTE NEMULTUMITI de actuala CLASA POLITICA, arata o cercetare sociologica realizata in Capitala, in perioada 2 – 15 iunie, de grupul de studii socio – comportamentale Avangarde.

Potrivit SONDAJULUI, remis luni Agerpres, doar 17% dintre locuitorii Capitalei se declara multumiti si foarte multumiti de CLASA POLITICA, in vreme ce 7% nu pot aprecia sau nu raspund pe aceasta tema.

CITESTE SI: INSCOP: O treime dintre ROMANI considera JUSTITIA cea mai importanta institutie a democratiei 

Presedintele KLAUS IOHANNIS conduce in topul INCREDERII BUCURESTENILOR in politicieni cu 65%, urmat de SORIN OPRESCU  — 47%, ECATERINA ANDRONESCU — 44%, VICTOR PONTA — 39%, CALIN POPESCU TARICEANU — 38%, MONICA MACOVEI — 28%, LUDOVIC ORBAN — 22%, ALINA GORGHIU — 20%, TRAIAN BASESCU — 17% si TEODOR ATANASIU — 14%.

SONDAJUL a fost realizat pe un esantion de 1.400 de persoane, de 18 ani si peste, prin metoda fata-in-fata cu respondentul, la domiciliul acestuia. Esantionul este reprezentativ pentru populatia adulta neinstitutionalizata a BUCURESTIULUI, iar eroarea maxima tolerata este de plus/minus 2,62%, pentru un interval de incredere de 95%.

CITESTE SI: ROMANII au cea mai mare incredere in NATO, ONU si UE 

Sursa foto: realitatea.net