BUCURESTI: ACCIDENT cu o AMBULANTA, un TAXI si alte cinci MASINI

O ambulanta care transporta o pacienta la Spitalul de Urgenta Floreasca a fost implicata intr-un accident cu alte patru masini, care a avut loc joi, pe Calea Floreasca, dupa ce soferul unui taxi a intrat pe contrasens, informeaza News.ro.
UPDATE: In accident au fost implicate sapte masini, noteaza Agerpres. Potrivit Biroului de presa al Brigazii Rutiere, in urma accidentului trei persoane au fost ranite usor – o persoana din taxi si doua din ambulanta. 
 
STIRE INITIALA
 
Pacienta si cei doi membri ai echipajului de pe ambulanta nu au fost raniti grav, toti fiind in investigatii la Spitalul Floreasca, a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, Alis Grasu. Ambulanta circula cu semnalele luminoase si acustice pornite si transporta o pacienta de la un centru de ingrijire la Spitalul de Urgenta Floreasca, pentru a fi supusa unei interventii chirurgicale, a spus Alis Grasu.  

In urma accidentului, pacienta nu a fost ranita, fiind preluata de o alta ambulanta si dusa la Spitalul Floreasca.  Asistenta medicala care era in ambulanta are o lovitura la o mana, iar soferul a suferit o presiune toracica usoara, ambii mergand la Spitalul Floreasca pentru investigatii, a mai spus Alis Grasu.

Sursa foto: realitatea