BUCURESTI: ACCIDENT CU TREI MASINI SI CINCI RANITI

Un ACCIDENT in care au fost implicate trei masini a avut loc, miercuri dimineata, in zona podului Grozavesti din Bucuresti, cinci PERSOANE fiind RANITE si transportate la spital, anunta Brigada Rutiera, citata de Mediafax.

Miercuri dimineata, in jurul orei 06:00, in zona podului Grozavesti din Capitala, trei autoturisme au fost implicate intr-un accident, produs pe fondul unei neacordari de prioritate, anunta Ovidiu Muntenu, purtator de cuvant al Brigazii Rutiere. Potrivit acestuia, in urma impactului, cinci persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale si au fost transportate la spital, una in stare grava, o alta persoana ranita usor iar alte trei avand atacuri de panica.

CITESTE SI: ACCIDENT GRAV LA IESIREA DIN CAPITALA: SAPTE MASINI IMPLCATE, TREI COPII RANITI

“Au fost cinci persoane care au primit ingrijire medicala de la paramedicii SMURD, pentru doua dintre ele a fost nevoie de interventia pompierilor pentru descarcerare. Toate cele cinci victime au fost transportate la spitalele Elias, Universitar si respectiv Floreasca”, a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti-Ilfov. Reprezentantii Brigazii Rutiere anunta ca se circula in conditii normale in zona Podului Grozavesti.

Sursa foto: jurnalul