Bucureşti. Accident teribil soldat cu un mort și un rănit grav

Un accident teribil a avut loc, luni seară, pe Șoseaua Chitilei din Capitală. Două persoane au fost spulberate de o maşină în timp ce traversau strada, una dintre acestea decedând pe loc, iar cealaltă este în stare gravă.

“În jurul orei 20.40, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe Șos Chitilei, în care au fost implicați un autovehicul și 2 pietoni.

Din primele date, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 76 de ani care se deplasa pe Șos. Chitilei, dinspre Bd. Laminorului către ieșirea din Mun. București, în momentul în care a ajuns la intersecția cu Str. Aeroportului, a accidentat 2 bărbați în vârstă de aproximativ 50 ani.

În urma impactului, unul dintre pietoni a decedat, iar cel de-al doilea a fost rănit grav și primește îngrijiri medicale. A fost testat conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Traficul rutier este restricționat pe Sos Chitila, sensul de ieșire, circulând-se alternativ pe celălalt sens. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, se arată în comunicatul remis de Brigada Rutieră.

Sursa foto: realitatea