București. Deținutul evadat de la Jilava a fost prins într-un parc din Călărași

Acțiune de amploare, sâmbătă seara, în sudul Bucureștiului, pentru prinderea unui deținut evadat. Potrivit informațiilor Antena 3, acesta a fost depistat în cartierul Berceni. Zona este blocată de câteva zeci de echipaje de Poliție. Deținutul este considerat periculos, fiind posesor de armă albă.

Update: Deţinutul evadat de la penitenciarul Bucureşti – Jilava a fost prins duminică dimineaţă într-un parc din Călăraşi. El a fost identificat şi reţinut într-un parc, apoi transportat la Penitenciarul Slobozia. Bărbatul, condamnat la 10 ani în regim semi-deschis de închisoare pentru tâlhărie, a evadat în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce se întorcea de la un punct de lucru. Fugarul a fost oprit de o patrulă de poliţie, care nu ştia despre evadare, dar observase că acesta are un comportament suspect.

Știre inițială

Bărbatul are 1,69 metri, are mai multe tatuaje pe umeri iar în momentul în care a fugit purta geacă de culoare maron, blugi şi adidaşi. Acesta a evadat, miercuri noapte, din penitenciarul Jilava. Bărbatul în vârstă de 29 de ani este condamnat la 10 ani de închisoare pentru tâlhărie. Ispăşea pedeapsa în regim semideschis. El a escaladat gardul închisorii şi s-a făcut nevăzut.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Sursa foto: Antena 3