BUCURESTI: BARBATUL acuzat ca si-a violat si UCIS FIICA si l-a RANIT pe prietenul acesteia s-a SINUCIS la RAHOVA

Un barbat, care era acuzat ca in toamna anului trecut si-a violat si ucis fiica vitrega si a ranit un tanar in cartierul Militari Residence, din Rosu, judetul Ilfov, s-a spanzurat, marti seara, in Penitenciarul Rahova, unde se afla in arest preventiv, informeaza postul de televiziune Digi24.

Ionel Ionescu, in varsta de 38 de ani, a fost gasit spanzurat in baia celulei sale din Penitenciarul de Tranzit Rahova, unde se afla in arest preventiv sub acuzatia de omor, tentativa de omor si viol, dupa ce, in noiembrie anul trecut, si-a injunghiat mortal fiica vitrega pe care o violase si l-a ranit pe prietenul acesteia, in cartierul rezidential Militari.

Barbatul s-a spanzurat cu o cordelina de la o geanta sport, decesul sau fiind constatat in jurul orei 18.00, sustin surse citate de Digi 24. El era judecat in stare de arest preventiv pentru viol, omor si tentativa de omor. La momentul crimei, el le-a declarat anchetatorilor ca obisnuia sa-si forteze fiica vitrega sa faca sex cu el.

Potrivit surselor judiciare citate, detinutul ar fi intrat in conflict cu directorul inchisorii, despre care spunea ca nu i-ar respecta drepturile. Marti, in timp ce colegii sai de camera erau in curte, la aer, Ionescu s-a spanzurat in baia celulei, fiind gasit mort de catre ceilalti detinuti. Cazul a fost preluat de politistii bucuresteni ai Serviciului Omoruri, impreuna cu procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Sursa foto: realitatea