București. Ca în Vestul Sălbatic! Un bărbat a scos pistolul, în plină stradă, și l-a împușcat pe un altul

Scene incredibile au avut loc, sâmbătă seara, în zona Mihai Bravu, din București! Un bărbat a scos pistolul și a împușcat pe altul. Poliția București a transmis că cel care a tras a fost mobilizat de un trecător.

Update: Bărbatul care a rănit o persoană cu arma în Sectorul 2 din București a fost reținut pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe. Arma pe care a folosit-o este tip airsoft și neautorizată, informează Poliția Capitalei.

Poliția Capitalei a anunțat, duminică, că bărbatul în vârstă de 50 de ani care a utilizat, sâmbătă seară, în Sectorul 2 din București, o armă cu bile și a rănit o persoană, a fost reținut. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

„Arma este tip airsoft și nu este supusă autorizării”, mai arată Poliția Capitalei. Persoana rănită de bărbat a fost transportată la spital. Este vorba despre un bătrân, care a fost rănit la cap.

Știre inițială

”În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe raza Secției 8 Poliție un bărbat a utilizat o armă, din primele date cu bile și a rănit un alt bărbat. Agresorul a fost imobilizat de către un trecător.

Martorii la incident au sunat la 112 și în scurt timp echipaje ale secției au ajuns la fața locului, unde au declanșat cercetările. Cel în cauză a fost preluat și condus la sediul subunității de poliție. Persoana rănită primește îngrijiri din partea unui echipaj medical, urmând a fi transportată la spital. Urmează a se stabili cauzele și condițiile in care s-a produs agresiunea, precum și dacă persoana deține în mod legal arma.”, precizează polițiștii.

Sursa foto: realitatea