BUCURESTI: CARAMBOL cu CINCI MASINI in PASAJUL BANEASA! O PERSOANA a fost RANITA

Un accident de circulatie a avut loc, sambata, in Pasajul Baneasa din Capitala, informeaza postul Romania TV. Din primele informatii transmise de la fata locului de corespondentului postului de televiziune amintit este vorba de un carambol cu cinci masini. O persoana a fost ranita si transportata la spital. Se circula bara la bara pe sensul spre Ploiesti.

In accidentul produs sambata in Pasajul Baneasa din Capitala au fost implicate cinci masini, principala cauza fiind nerespectarea distantei regulamentare intre autoturisme. O persoana a fost ranita si a fost transportata la Spitalul Elias. Patru dintre masinile implicate in accident au fost avariate destul de serios.

Politistii de la Brigada Rutiera a Capitalei au restrictionat circulatia pe banda a doua si recomanda conducatorilor de autovehicule sa pastreze o distanta suficienta pentru a putea frana in conditii de siguranta, sa nu claxoneze inutil, sa isi pastreze calmul la volan si sa nu opreasca sau sa stationeze in locuri unde ar putea impiedica desfasurarea normala a traficului rutier.

Sursa foto: captura video Antena 1