București. Cel mai mare restaurant Dristor Doner Kebap s-a făcut scrum! Video

Locatarii din două blocuri, evacuați

Un incendiu puternic a făcut scrum, în noaptea de marți spre miercuri, cea mai mare locație Dristor Doner Kebap din București. Zeci de oameni care locuiesc desupra restaurantului au fost evacuați, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au inhalat fum.

Locația de pe bulevardul Dimitrie Cantemir e cea mai mare din lanțul Dristor Doner Kebap, în afara unei shaormerii aici fiind o măcelărie, un restaurant grill și o cofetărie.

„Pompierii ISU B-IF au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din bd. Cantemir. Flăcările s-au manifestat atât în interior, cât și la exterior, la nivelul acoperișului, pe o suprafață de 400 mp. Au fost luate măsuri rapide pentru localizarea incendiului și pentru evacuarea locatarilor din două blocuri, care sunt învecinate acestui restaurant. Au actionat 14 autospeciale de stingere, 3 autoscari, SMURD și echipajul de descarcerare. În urma evenimentului a rezultat rănirea a două persoane (un bărbat și o femeie), angajați ai restaurantului, ca urmare a expunerii la monoxid de carbon.”, se arată în comunicatul de presă al ISU București.

Sursa foto: captura video