BUCURESTI: CENTRUL CAPITALEI PARALIZAT din cauza PROTESTULUI TRANSPORTATORILOR

Circulatia rutiera va fi restrictionata, joi, in Capitala, intre orele 5.00 si 17.00, pentru mitingul transportatorilor, care au anuntat ca vor protesta in Piata Victoriei fata de tarifele mari ale asigurarilor auto obligatorii, informeaza News.ro.

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca, intre orele 9.00 si 15.00 va avea loc, in Piata Victoriei, o adunare publica, precizand ca intre orele 5.00 si 7.00 sunt asteptate sa ajunga la protest mai multe vehicule din provincie. Acestea vor veni din zonele Autostrada A1 – Liceul Industrial nr. 8, Autostrada A2 – Policolor, DN1 – Fantana Miorita, DN2 – Parcul Plumbuita.

CITESTE SI: TRANSPORTATORII NU RENUNTA LA PROTEST: GUVERNUL A APROBAT PRIN OUG PLAFONAREA TARIFELOR RCA

“Mijloacele de transport vor fi parcate sub indrumarea efectivelor Brigazii Rutiere, in functie de ocuparea spatiului in Piata Victoriei, pe Soseaua Kiseleff, intre Piata Victoriei si Piata Presei Libere (zona centrala)”, precizeaza politistii. Incepand cu ora 5.00, circulatia va fi restrictionata pe Soseaua Kiseleff, de la Piata Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei si de la Piata Arcul de Triumf pana la Piata Presei, permitandu-se permanent circulatia pe Strada Arhitect Ion Mincu.

De asemenea, circulatia va fi resistematizata, incepand cu ora 5.00, prin asigurarea traficului pe doua benzi pe sens in fata cladirii Guvernului, intre Bulevardul Aviatorilor si Calea Victoriei, respectiv Bulevardul Lascar Catargiu. Traficul rutier se va desfasura pe Calea Victoriei, Bulevardul Ion Mihalache, Strada Buzesti si Bulevardul Lascar Catargiu. Intre orele 15.00 si 17.00, participantii si autovehiculele vor parasi zona, mentioneaza politistii, care mai spun ca restrictiile se vor aplica pana la ora 17.00.

Sursa foto: realitatea