București. Cine este bărbatul din Sectorul 4, ucis de foștii chiriași. Motivul crimei

Eveniment tragic în Capitală. Un bărbat în vârstă de 64 de ani a fost găsit mort în propria sa locuință. Care este motivul pentru care bărbatul a fost găsit fără suflare?

Poliția a fost anunțată în jurul orei 23:50 la locuința unui bărbat de 64 de ani care locuia în sectorul 4 din Capitală. Se pare că bărbatul ar fi fost omorât în bătaie de foștii chiriași, transmite Antena 3.

Potrivit primelor informații furnizate din anchetă, totul ar fi pornit de la nişte neînţelegeri legate de actele pe care le făcuseră când erau în chirie. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Făptașii nu au fost încă prinși. „În noaptea de 01 ianuarie, în jurul orei 23.50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuința sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei. Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, este mesajul transmis de Poliția Capitalei, după constatarea faptei.

Bărbatul de 64 de ani a fost găsit mort miercuri noaptea în locuinţa sa din Capitală, cu leziuni în zona capului, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. „Ce este de-a dreptul șocant, îmi spuneau oamenii de aici, că acest om (n.r. – decedatul) este Dincă 2! Pentru că avem bănuieli că și-a omorât concubina, pe acea femeie care a dispărut de trei ani de zile.

O altă doamnă mi-a zis că a văzut-o pe acea doamnă cum era târâtă, țipând, implorându-l pe acest bărbat să-i dea medicamentele. Acela a fost ultimul moment în care a văzut-o pe această femeie.”, a declarat Roxana Ciucă, jurnalist Antena 3. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML) pentru efectuarea necropsiei.

Sursa foto: Antena 3