BUCURESTI: CLUBURI de NOAPTE CELEBRE, INCHISE TEMPORAR dupa INCENDIUL de la BAMBOO

Mai multe cluburi si sali de evenimente din Bucuresti au fost inchise temporar, dupa ce Primaria Sectorului 2 a decis sa le suspende activitatea. Administratia a luat aceasta decizie in urma unor controale facute dupa incendiul care a distrus in intregime clubul Bamboo, in noaptea de vineri spre sambata, informeaza postul de televiziune Digi 24.

Zilele trecute, politistii locali au verificat actele mai multor localuri, iar noua cluburi si trei sali de evenimente s-au ales cu activitatea suspendata temporar, pana isi rezolva problemele. Printre cluburile cu activitatea suspendata se numara Fratelli, Tapo sau El Comandante.

Localurile inchise de Primarie sunt urmatoarele: Fratelli, Maya, Chaboo, El Grande Comandante, Surubelnita, Seva Cuisine & Lounge, Queens, Giabello 2012, Guesthouse, Greda Events, Aristocrat Events, Imperial Ballroom.

In incendiul izbucnit in noaptea de vineri spre sambata in clubul Bamboo 44 de oameni au fost raniti si au ajuns la spital. Parchetul Tribunalului Bucuresti a deschis un dosar penal si a inceput urmarirea penala in rem pentru distrugere din culpa, avand ca urmare vatamarea mai multor persoane, insa momentan nu se cunoaste cauza incendiului.

Sursa foto: realitatea