București: Directoarea unei grădinițe înjunghiată mortal de soț la sediul instituției

O femeie de 38 de ani a fost înjunghiată, vineri, într-o grădiniță particulară din Sectorul 2 al Capitalei, informează Realitatea Tv. Nicoleta Botan este directoarea unității de învățământ, potrivit primelor informații. Agresorul ar fi soțul acesteia, Marius Cristian Botan, și a încercat să se sinucidă după incident.

Update: Medicii chemati la fata locului au reusit sa o resusciteze si sa o transporte la Spitalul Floreasca din Capitala pentru a fi operata de urgenta, insa a decedat pe masa de operatie. Nicoleta Botan avea un ordin de restrictie in baza caruia fostul sot avea voie sa se apropie la cel mult 200 de metri de ea si de cei doi copii pe care ii aveau impreuna. In virtutea aceluiasi ordin de restrictie, Marius Cristian Botan fusese evacuat din casa.

Știre inițială

Femeia a fost înjunghiată în zona toracică și e în stop cardio-respirator, iar medicii încearcă să o salveze, potrivit Realitatea Tv. La față locului s-au deplasat două echipaje SMURD care au resuscitat victima. Aceasta a fost transportată ulterior la Spitalul Floreasca din Capitală pentru a fi operată.

Femeia e directoarea grădiniței, iar cel care a încercat să o injunghie ar fi soțul ei, potrivit sursei citate. Agresorul a fost prins de oamenii legii și dus la Secția 8 de Poliție pentru audieri, informează News.ro. Apelul la 112 prin intermediul căruia a fost anunțat incidentul e înregistrat la 12.20, ora la care în incinta grădiniței erau copii. Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri anchetează acest caz.

Sursă foto: realitatea