București. Femeie înjunghiată la intrarea unui magazin. Ulterior, agresorul și-a tăiat gâtul și a murit

O femeie a fost atacată, duminică, la intrarea într-un magazin de pe raza Secției 18 de Poliție din București de către un bărbat care, ulterior, și-a produs mai multe răni la gât cu un cuțit. Ambii primesc îngrijiri medicale, iar de caz se ocupă și procurorii de la Parchetul Capitalei, transmite Mediafax.
 
Update 2: Bărbatul de 30 de ani care a agresat-o pe femeie a murit. Imediat după atac, și-a provocat singur mai multe răni. 
 
Update: O vânzătoare de 22 de ani a fost înjunghiată de un bărbat în sectorul 5 al Capitalei, mai exact pe Calea 13 Septembrie. Bărbatul a recurs la acest gest din cauza geloziei și a faptului că femeia nu mai voia să fie cu el. Cei doi au împreună și un copil de trei ani. Tânăra a fost dusă de urgență la Spitalul Universitar. 
 
Știre inițială
 
Prin apel la 112 a fost semnalat, duminică, faptul că pe raza Secției 18 de Poliție din București, o femeie a fost agresată la intrarea într-un magazin. Potrivit Poliției Capitalei, ulterior, bărbatul care a atacat-o pe femeie s-a rănit singur, provocându-și răni la gât.
 
Citește și:  CUNOSCUT ANTRENOR DIN BÂRLAD, BĂTUT DE ȘAPTE INTERLOPI CU O RANGĂ
 
Surse apropiate anchetei au precizat, pentru Mediafax, că atacatorul a lovit femeia, apoi a folosit un cuțit pentru a-și provoca rănile de la gât. „La fața locului se afla echipaje de poliție și salvatori. Femeia urmează a fi transportată la spital. Și bărbatul este în evaluare medicală”, mai arată Poliția Capitalei. Procurorii de la Parchetul Parchetul de pe lângă Tribunalul București și polițiștii de la Serviciul Omoruri au fost sesizați.
 
Sursa foto: realitatea