BUCURESTI: FOCURI de ARMA pe strazile Capitalei! O masina a plonjat in lacul COLENTINA

Doi frati care se aflau intr-o masina neinmatriculata au fost urmariti, cu FOCURI de ARMA, pe strazile Capitalei, pana cand soferul, care nu avea permis de conducere, a pierdut controlul volanului si a intrat in LACUL COLENTINA. Ocupantii masinii au reusit sa fuga, dar politistii i-au identificat ulterior si i-au dus la audieri.

“In seara de 13 mai, in jurul orei 22.40, un echipaj de siguranta publica al Sectiei 7 Politie, a observat un auto Volkswagen, in care se aflau doi ocupanti. La semnalul regulamentar al politistilor, in loc sa opreasca, conducatorul auto a demarat in viteza. S-a trecut la urmarirea acestuia si, in zona Strazii Lopetii, conducatorul auto a pierdut controlul directiei si a intrat in lacul Colentina”, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei, citat de Newsro. Cei doi ocupanti ai masinii au reusit sa fuga, la adapostul intunericului, mai informeaza Politia.

CITESTE SI: CAZUL IONUT ANGHEL: INCHISOARE CU EXECUTARE PENTRU PROPRIETARUL TERENULUI. DECIZIA ESTE DEFINITIVA

“In cursul noptii, in baza investigatiilor efectuate, politistii i-au identificat, si, in aceasta dimineata, au fost depistati si condusi la audieri. In prezent, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui autoturism neinmatriculat si conducere fara permis. Cei doi tineri sunt frati, unul major, cel care a condus, celalalt, pasagerul, este minor”, potrivit comunicatului.

Pentru oprirea autoturismului a fost folosit armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de arma, in plan vertical, fara a rezulta victime sau pagube materiale, precizeaza Politia Capitalei.

Sursa foto: realitatea