București. Jaf la o bancă din Sectorul 2! Autorul a fugit cu o sumă importantă de bani

Marți dimineață a avut loc un jaf la o bancă aflată în Sectorul 2 al Capitalei, autorul reșind să fugă cu suma de 10.000 de lei înainte ca sistemul de alertă să fie declanșat prin acționarea butonului de panică, informează Poliția Capitalei.

Update: Jaful a avut loc la o sucursală bancară de pe bulevardul Ștefan cel Mare, vizavi de sediul Poliției Române. Imaginile de pe camerele de supraveghere ale sucursalei bancare au surprins momentul, putându-se vedea cum atacatorul – care are mască de protecție și poartă o căciulă – îi dă unei casiere un bilet. Femeia îl citește, deschide imediat un sertar cu bani, ia un teanc și îl pune pe masă.

“Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar, dacă te conformezi ajungi cu bine acasă. Dacă faci un pas greșit, te tai”, este mesajul scris pe biletul primit de casieră, potrivit Digi 24.

Știre inițială

Conform Poliției Capitalei, un bărbat a pătruns în sediul băncii și a amenințat-o pe casieră prin intermediul unui mesaj notat pe un bilet. Totul s-a petrecut în jurul orelor 10.00, oamenii legii fiind alertați ulterior prin intermediul unui apel la numărul de urgență 112.

La ora producerii jafului în sediul băncii din Sectorul 2 al Capitalei se aflau numai angajații instituției și nimeni nu a fost rănit. Poliția a declanșat o anchetă pentru identificarea și reținerea autorului.

Sursa foto: realitatea