BUCURESTI: METROU BLOCAT intre Statiile IANCULUI si MUNCII! Zeci de calatori au fost blocati in SUBTERAN

O garnitura de metrou este blocata, la ora transmiterii acestei stiri, pe tronsonul M1, intre statiile Iancului si Muncii, fiind vorba despre o problema tehnica, transmit reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov, citati de Mediafax.

UPDATEUn tren Metrorex care circula pe magistrala M1 (Dristor – Pantelimon) a ramas blocat joi seara in subteran, intre statiile Piata Iancului si Piata Muncii din Capitala, fiind solicitat sprijinul echipajelor ISU – SMURD pentru evacuarea calatorilor insa, la sosirea acestor echipaje s-a reusit gararea trenului defect in statia Piata Muncii, informeaza News.ro.

La ora transmiterii acestei stiri traficul pe magistrala 1 de metrou este ingreunat, trenurile avand o frecventa de aproximativ 15 minute. Trenul defect este, in continuare blocat, in statia Muncii iar celelalte garnituri circula in sistem pendular, pe o singura linie in zona statiei Piata Muncii.

Potrivit lui Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, pompierii au fost alertati de dispeceratul Metrorex in jurul orei 18.45, fiind trimise un echipaj SMURD si unul specializat in stingerea incendiilor. La aproximativ 15 minute dupa ce pompierii au ajuns in statia Piata Muncii trenul era deja garat, iar calatorii iesisera in siguranta.

STIRE INITIALA

Potrivit martorilor, trenul a ramas blocat intre statii aproximativ 30 de minute, calatorii fiind nevoiti sa stea, in mai multe randuri, pe intuneric.

Sursa foto: jurnalul