BUCURESTI: EXPLOZIE, soldata cu 12 raniti, cauzata de o butelie a unui gratar de la CASA FLORESCU! UPDATE

O explozie a avut loc duminica, in BUCURESTI, in sectorul 6, in zona VALEA CASCADELOR, in urma careia 12 persoane s-au ales cu ARSURI, a anuntat purtatorul de cuvant al ISU, Daniel Vasile, citat de Agerpres.

UPDATE 13.35: Conform informatiilor obtinute de Mondo News de la un martor ocular, EXPLOZIA si INCENDIUL ulterior, soldate cu 12 RANITI dintre care 8 cu rani GRAVE, au avut loc la gratarul apartinand RESTAURANTULUI CASA FLORESCU,  proprietatea candidatului independent la PRIMARIA SECTORULUI 6, STEFAN FLORESCU, in timpul unei POMENI ELECTORALE !!! GRATARUL apartinand Restaurantului CASA FLORESCU fusese adus la targul de la Valea Cascadelor pentru o sesiune de mici si bere  ad-hoc pusa la cale de STEFAN FLORESCU in semn de multumire pentru electorat.

UPDATE 13.15: La fata locului au ajuns 13 ambulante, dintre care 8 de la SMURD dar si autospeciale de POMPIERI si masini de POLITIE. In incinta depozitului era organizat un targ, la care se aflau sute de oameni. Potrivit martorilor, explozia ar fi fost provocata de o butelie de gaz, care era folosita la un gratar pe care sa gateau mici. Informatia nu a fost confirmata de autoritati.

STIRE INITIALA

Potrivit acestuia, din prima evaluare, cele 12 persoane ar avea arsuri de gradul 2 si au fost transportate la spital. Postul de televiziune Digi24 relateaza ca deflagratia a fost urmata de un INCENDIU. De asemenea, potrivit postului de stiri, explozia s-a produs un depozit.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea