BUCURESTI: O FEMEIE a MURIT la PLAZA ROMANIA

O femeie de 35 de ani a murit, marti dupa-amiaza, in mall-ul Plaza Romania din Bucuresti, in urma caderii de la inaltime, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

UPDATE: Ea a fost transportata in stare grava la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si s-a incercat resuscitarea ei.
 “Pacienta a fost adusa la spital in stare foarte grava. Medicii au incercat resuscitarea ei, insa fara rezultat, astfel ca in jurul orei 17.50 a fost declarat decesul”, a spus, pentru News.ro, Dragos Davitoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

Informatiile privind starea femeii au fost contradictorii. Initial, ISU Bucuresti – Ilfov a anuntat ca femeia a murit pe loc iar apoi s-a anuntat ca a fost transportata in stare grava la spital. Informatiile au fost contraditorii, din pacate. Medicul care a ajuns acolo a vazut-o intr-o balta de sange si a stabilit ca e decedata”, a spus purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti – Ilfov. Pacienta, care era, de fapt, in stare foarte grava si avea hemoragie, a fost transportata la Spitalul Universitar Bucuresti, a adaugat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti – Ilfov.

STIRE INITIALA

Femeia a fost gasita la nivelul parterului centrului comercial aflat pe Bulevardul Timisoara din Capitala, precizeaza Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, citat de News.ro. La fata locului au intervenit doua echipaje SMURD, a mai spus Daniel Vasile, mentionand ca victima a decedat in urma caderii de la inaltime.

Sursa foto: realitatea