BUCURESTI: O FEMEIE si-a aruncat copilul de la ETAJ si apoi s-a SINUCIS. UPDATE

O FEMEIE si COPILUL ei in varsta de patru ani au fost gasiti MORTI  in apropierea unui bloc din cartierul Crangasi din Capitala, principala ipoteza a anchetatorilor fiind ca femeia si-ar fi aruncat copilul de la etajul 8, apoi s-ar fi SINUCIS.

UPDATE 11.10: Potrivit ultimelor informatii, femeia care s-a SINUCIS era de profesie avocat si facea parte din BAROUL BUCURESTI din anul 2005. Femeia avea cabinetul de avocatura in acelasi bloc din Crangasi unde s-a petrecut tragedia. Se pare ca femeia a recurs la acest gest extrem pentru a se razbuna pe iubitul sau. 

Politistii au fost sesizati, prin numarul de urgenta 112, de o persoana care trecea prin acea zona si a spus ca langa un bloc sunt o femeie si copilul ei, ambii fiind MORTI. Anchetatorii au stabilit ca este vorba despre o femeie de 35 de ani si de baiatul acesteia, care locuiau intr-un apartament din acel bloc.

CITESTE SI: PATRU REFUGIATI, DINTRE CARE DOI SIRIENI, PRINSI INTR-UN TREN CARE CIRCULA PE RUTA BUCURESTI-TIMISOARA

Surse din randul anchetatorilor au precizat pentru Mediafax ca femeia ar fi fost intr-o stare de depresie, dupa o cearta in familie. Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri, care a deschis o ancheta coordonata de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti, in conditiile in care incadrarea faptei este crima, urmata de SINUCIDERE.

La Politia Capitalei urmeaza sa fie audiate persoane care pot da detalii privind imprejurarile in care s-a produs incidentul.

Sursa foto: adevarul