BUCURESTI: PERCHEZITII LA O FIRMA DE JOCURI DE NOROC

Politistii de investigare a criminalitatii economice efectueaza, duminica, o serie de PERCHEZITII la sediul unei firme de jocuri de noroc din Bucuresti si la locuintele unor persoane care ar fi organizat ilegal turnee de pocker, informeaza IGPR.

“Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane efectueaza perchezitii domiciliare intr-un dosar in care se fac cercetari pentru organizarea ilegala de jocuri de noroc. Activitatile se desfasoara la sediul unui operator autorizat sa desfasoare activitati in domeniul jocurilor de noroc din Bucuresti si la locuintele unor persoane banuite ca ar fi organizat ilegal turnee de pocker. In cadrul dosarului penal sunt cercetate doua persoane fizice si o persoana juridica”, precizeaza sursa citata.

La actiune participa ofiteri de politiie  judiciara din cadrul Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, echipe de luptatori din cadrul Serviciului pentru Interventii si Actiuni Speciale si specialisti criminalisti, din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Activitatile se desfasoara intr-o cauza aflata in instrumentare proprie, in supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5.

Sursa foto: realitatea