BUCURESTI: RESTRICTII de TRAFIC, miercuri si joi, pentru COMEMORAREA REVOLUTIEI

Circulatia rutiera va fi restrictionata temporar in unele zone din Bucuresti in zilele de 21 si 22 decembrie, cand vor avea loc actiuni de comemorare a 27 de ani de la Revolutia din ’89, informeaza Agerpres.

Miercuri, 21 decembrie, intre orele 8:45 – 10:30, vor fi impuse restrictii pe Calea Serban Voda, intre Sos. Oltenitei si breteaua de legatura dintre Calea Serban Voda si Sos. Viilor, informeaza un comunicat al Brigazii Rutiere a Politiei.Intre orele 11:30 – 14:30, nu se va circula pe Bd. Nicolae Balcescu, intre Piata Universitatii si Str. Batistei, sensul de mers catre Piata. Romana si banda IV pe sensul spre Piata Universitatii, intre Str. Batistei si Piata Universitatii, precum si banda I de circulatie intre Str. Batistei si Str. Dem I. Dobrescu, sensul catre Piata Romana.

De asemenea, in aceeasi zi, intre orele 13:15 si 13:45 se va restrictiona circulatia rutiera cu intermitenta in Piata Romana pentru asigurarea traversului, pe durata ceremonialului si depunerii de coroane la Troita din Piata Romana. Joi, 22 decembrie, intre orele 7:30 – 10:00, se va restrictiona traficul rutier pe banda adiacenta pistei de biciclete de pe Calea Victoriei in zona Momentului pentru Cinstirea Eroilor din Piata Revolutiei, portiunea cuprinsa intre Str. Dem I. Dobrescu si Aleea Kretzulescu, se arata in comunicat.

Totodata, intre orele 9:30 – 11:00, se va restrictiona traficul rutier pe Str. General Berthelot, iar intre orele 10:30 – 12:00 circulatia va fi inchisa pe Calea Dorobantilor, numai pe banda I, intre Piata Charles de Gaulle si Piata Dorobantilor.

Sursa foto: jurnalul