BUCURESTI: RESTRICTII de TRAFIC, sambata, in CAPITALA

TRAFICUL RUTIER va fi RESTRICTIONAT, sambata, in BUCURESTI, in zona Parcului Herastrau. Brigada Rutiera Bucuresti anunta ca, intre orele 10:00 si 11:30, in zona de nord a Capitalei se va desfasura o manifestare sportiva, dupa urmatorul program:

– 08:00-10:00 – adunarea participantilor in parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle zona Fantana Modura;
– 10:00-11:30 – cross pe traseul: Herastrau – intrarea Charles de Gaulle – Bd. C-tin Prezan (restrictie totala, pentru incolonare si start) – sos. Kiseleff (inchidere totala, intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei) – Bd. Aviatorilor (trotuarul de pe partea dreapta a sensului de circulatia dinspre Piata Charles de Gaulle catre Piata Victoriei) – Piata Charles de Gaulle – Bd. Aviatorilor – trotuarul adiacent parcului Herastrau.

Politistii de la Rutiera vor dispune masuri de fluidizare a traficului si le cer soferilor sa nu claxoneze daca se afla in zone aglomerate si sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de pietoni.

Happy Run! – Race for the Cure este cea mai cunoscuta cursa dedicata preventiei cancerului de san, din lume. Crosul Happy Run-Race for the Cure Romania de sambata din Bucuresti este organizat de Fundatia Renasterea. Fondurile stranse in cadrul acestui cros caritabil vor fi folosite pentru a ajuta romancele bolnave de cancer la san.

Sursa foto: realitatea