București: Șoferul care a lovit o fetiță de 10 ani pe trecerea de pietoni a fost reținut

O fetiţă în vârstă de 10 ani a fost lovită, joi, de o maşină pe o trecere de pietoni din Capitală. Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, el fiind căutat de poliţişti, informează news.ro.

Update: Şoferul care a lovit o fetiţă de 10 ani pe o trecere de pietoni din Bucureşti, apoi a fugit de la locul accidentului, a fost găsit de poliţişti în noaptea de vineri spre sâmbătă şi a fost reţinut, anunță News.ro. El nu are permis de conducere, iar maşina pe care a condus-o a fost vândută de aproape 10 ori fără să fie întocmite actele de către persoanele care au intrat în posesia ei, unele chiar şi din alte judeţe.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, bărbatul de 47 de ani a fost reţinut în noaptea de vineri spre sâmbătă, fiind acuzat de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere pe drumurile publice fără permis de conducere.

Maşina pe care o conducea bărbatul, găsită iniţial de poliţişti joi, în zona Pieţei Delfinului, a fost vândută şi cumpărată de aproximativ 10 ori fără ca proprietarii acesteia să întocmească actele necesare, transferul succesiv fiind consemnat doar prin acte de mână. Unele persoane care au intrat în posesia autoturismului erau chiar şi din alte judeţe, spun poliţiştii.

Știre inițială

Accidentul a avut loc pe strada Luică şi din primele cercetări, rezultă că şoferul nu ar fi acordat prioritate de trecere unei fetiţe în vârstă de 10 ani, care a fost rănită grav, având o fractură la picior.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. “În cauză se continuă cercetările pentru identificarea conducătorului auto şi stabilirea împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului”, anunţă Poliţia Capitalei.

Sursa foto: realitatea