BUCURESTI: STUDENTI AMENINTATI cu PISTOLUL in fata CAMINULUI UNATC. AGRESORUL S-A PREDAT!

Mai multi studenti au fost amenintati cu un pistol de catre un barbat, in fata caminului Universitatii de Arta Teatrala si Cinematografica (UNATC) din cartierul Vitan din Bucuresti. Incidentul a avut loc putin dupa dupa miezul noptii de joi spre vineri, informeaza postul de televiziune Digi24. Tinerii stateau de vorba, moment in care un barbat aflat in zona s-a aratat deranjat de discutia acestora si i-a amenintat cu arma.

UPDATE: Barbatul in varsta de 32 de ani care a amenintat cu pistolul trei tineri care stateau in fata unui camin studentesc, in noaptea de joi spre vineri, s-a prezentat, sambata dimineata, la sectia de politie, unde a predat si arma, un pistol cu bile, a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

STIRE INITIALA

“Un individ a venit si le-a atras atentia – nu frumos, ci folosind cuvinte triviale si injuraturi – sa plece de pe banci si sa intre in camin. Ei au spus ca pleaca, dar el a scos pistolul cand s-a adresat lor”, a spus Tatiana Gheorghe, administratorul caminului UNATC. Ulterior, barbatul a plecat dar dupa putin timp s-a intors in fata caminului si l-a lovit pe unul dintre studenti. Tinerii, speriati, au intrat in camin iar individul a plecat.

CITESTE SI: BUCURESTI: CIRCULATIA pe LINIA TRAMVAIULUI 41, SUSPENDATA TEMPORAR!

Toata intamplarea a fost surprinsa de camerele de supraveghere. Studentii au depus plangere la politie iar oamenii legii incearca acum sa afle cine este barbatul care i-a amenintat pe tineri cu pistolul. Ei au declansat cercetarile pentru infractiunea de nerespectare a regimului armelor si munitiilor, lovire si alte violente.

Sursa foto: realitatea