București. Tânăra polițistă, victima avansurilor sexuale a șefului său, a dat cărțile pe față: ”Mi-a cerut să-i arăt tatuajul dintre sâni”

Este scandal mare în Poliția Română, după ce o tânără polițistă a dezvăluit avansurile sexuale pe care i le-a făcut un superior. Poliția Capitalei a deschis deja o anchetă internă.

Gheorghe Ionașcu, comisar șef în cadrul unei secții de Poliție din Centrul Vechi, este acuzat de o tânără polițistă de avansuri sexuale. Cazul a fost prezentat, în exclusivitate, de Observator, la Antena 1, iar acum au ieșit la iveală detalii despre modul în care șeful se comporta cu una dintre tinerele polițiste.
 
”M-a întrebat dacă nu vreau să îi arăt, în particular, tatuajul meu dintre sâni, pentru că este foarte curios să îl vadă în realitate. Mi-a cerut, indirect, să întrețin relații sexual cu el spunând: <<Să vezi cum mă descurc, nu m-ai lăsa niciodată. O viață avem, de ce să o lăsăm să treacă așa?>>”, a spus fata, pentru Evenimentul Zilei.

Pentru ca fata a refuzat să dea curs avansurilor, comisarul șef a aplicat planul B: răzbunarea! Tânăra a explicat că imediat după ce i-a transmis lui Ionașcu să înceteze cu avansurile, comisarul șef a trecut de la propuneri indecente la răzbunare. ”A început să mă denigreze în fața colegilor, să nu îmi mai dea liberele și mă punea pe cele mai grele străzi”, a spus polițista, pentru sursa citată.

Sursa foto: Antena 1