BUCURESTI: TAVANUL SCOLII GENERALE 141 DIN CARTIERUL RAHOVA S-A PRABUSIT

Tavanul ultimului etaj al Scolii 141 a picat, joi, potrivit unei fotografii postata de jurnalistul Radu Ciorniciuc. Desi in scoala nu se tineau ore in momentul prabusirii tavanului, patru fetite au fost prinse in una dintre clase, iar una s-a intoxicat cu praf.
 
Din fericire, nimeni nu a fost ranit, relateaza jurnalistul Radu Ciorniciuc pe pagina sa de Facebook, dar patru fetite au fost prinse intr-una dintre clase, iar una s-a intoxicat cu praf. “La Scoala 141 din Rahova tocmai a picat tavanul de la ultimul etaj. Nu erau copii la scoala (e Scoala Altfel zilele astea) – in afara de patru fetite care au fost prinse intr-una din clase. Una din fetite – din informatiile pe care le am pana acum – s-a intoxicat cu praf. Restul sunt tefere”. arata postarea tanarului. 
 
Totodata, acesta sustine ca tavanul care s-a prabusit era verde de mucegai de cel putin un an. “Tavanul prabusit era verde de mucegai cel putin de anul trecut – nimeni nu s-a obosit sa-l repare – doar e scoala de cartier “rau-famat”. Cine e responsabil pentru dezastrul asta trebuie sa raspunda in fata legii”, mai arata postarea.

Sursa foto: realitatea