București: Tentativă de jaf armat la o bancă din Capitală! Principalul suspect a fost reținut

Un bărbat cu o cagulă pe cap și înarmat cu un cuțit a intrat, vineri, într-o bancă din sectorul 2, amenințând o casieriță să îi dea banii. Angajata băncii ar fi reușit să îl împingă, moment în care acesta a scăpat cuțitul și a fugit, relatează Digi24.

Update: Suspectul în cazul tentativei de tâlhărie de la o sucursală bancară din Capitală a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, potrivit Poliţiei Capitalei. Potrivit sursei citate, bărbatul are 25 de ani şi locuieşte în Bucureşti.

Știre inițială

Tentativa de jaf a avut loc în jurul orei 10.30 la o bancă de pe Bulevardul Basarabia. „În această dimineață, prin apel 112, în jurul orei 10:30, angajații unei instituții bancare de pe raza sectorului 2 au sesizat faptul că în incinta sucursalei a intrat un bărbat care le-a solicitat angajaților banii din casierie, având asupra sa un obiect ce părea a fi înțepător. Unul dintre angajați a intervenit și l-a impins spre ieșire, bărbatul fugind. Nicio persoană nu a fost rănită și nu au fost sustrase valori”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei, citați de Mediafax.

La acest moment se efectuează cercetări, pentru a fi depistat bărbatul.
 
Sursa foto: libertatea