București. Tentativă de viol în toaleta unui mall. Video

O tentativă de viol a avut loc în toaleta unui mall din Sectorul 6. Incidentul a avut loc, vineri 8 ianuarie, ulterior un bărbat fiind reținut, scriu jurnaliștii de la știripesurse.ro.

Tentativa de viol s-a petrecut, vineri în jurul orei 18.00, când tânărul, drogat, a intrat în incinta mall-ului din Sectorul 6 s-a dus la toaleta femeilor, unde a încercat să dezbrace şi să violeze o femeie în vârstă de 45 de ani.

Alertați de strigătele de ajutor ale victimei, oamenii care se aflau în apropiere au intervenit și au eliberat-o pe femeie din mâinele bărbatului. Printre aceștia s-a aflat și una din femeile care se ocupă cu întreținerea curățeniei, aceasta din urmă alungându-l pe bărbat cu ajutorul unui mop.

La scurt timp după producerea incidetului, bărbatul a fost prins și reținut de ploițiști. În prezent, tânărul agresor este arestat preventin pentru o perioadă de 30 de zile.

”La data de 08 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00 , prin apel 112, Secţia 22 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a intrat în toaleta destinată femeilor, dintr-un complex comercial, din sectorul 6, unde a surprins o femeie, în vârstă de 45 de ani, şi a încercat să întreţină relatii sexuale cu aceasta.

La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti, care în scurt timp l-au depistat, imobilizat şi condus la sediul subunităţii de poliţie. Bărbatul a fost identificat, audiat, iar urma cercetărilor, cel in cauză a fost reţinut şi prezentat magistraţilor

Pe numele bărbatului a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile. Cercetările sunt continuate de Secția 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la viol”, se arată într-o informare a Poliţiei Capitalei.”, se arată în comunicatul de presă remis, duminică, de Poliţia Capitalei.

Sursa foto: captură video