BUCURESTI: TRAFIC RESTRICTIONAT pe un SENS la STATIA de METROU MIHAI BRAVU

Circulatia metroului este este restrictionata vineri dimineata in statia Mihai Bravu, desfasurandu-se pe un singur fir, dupa ce unei persoane i s-a facut rau, informeaza postul de televiziune Digi24.

UPDATE: La ora 09:18, mecanicul unui tren de pe Magistrala 1, care se indrepta catre statia Mihai Bravu, a anuntat ca o persoana aflata in garnitura a lesinat. Pacientul a fost resuscitat pe peron, timp de aproximativ o ora, insa medicii au trebuit sa constate decesul.

STIRE INITIALA

Doua echipaje de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov ii acorda ingrijiri medicale, informeaza News.ro. In statia de metrou Mihai Bravu se circula pe un singur fir, la ora transmiterii acestei stiri, dupa ce unei persoane i s-a facut rau in tren, iar echipajele de la Ambulanta ii acorda ingrijiri medicale, au declarat, pentru News.ro, reprezentanti ai Metrorex.

Potrivit Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABIF), la fata locului se afla doua echipaje, dintre care unul cu medic. Primul echipaj a ajuns la pacient dupa 12 minute de la primirea apelului, au precizat reprezentantii SABIF.

Sursa foto: jurnalul